Online spelling- en grammaticacontrole

De nauwkeurigste spellingcontrole die u kunt vinden. Onmiddellijke feedback. Gratis.

Ga voor Ginger, het is gratis

Start nu de spellingcontrole van uw tekst

Probeer Ginger gratis in alle toepassingen

Ga voor Ginger, het is gratis

Spellingcontrole met Ginger Software

Spelling is belangrijk!

De Engelse spelling kan verraderlijk zijn. De manier waarop een woord gespeld wordt, heeft vaak weinig te maken met zijn uitspraak. Veel mensen, ook Engelstaligen, maken dan ook spelfouten. Jammer genoeg vertellen spelfouten iets over u: dat u slordig bent. En waarom is kunnen spellen belangrijk? Wel, becuz badd spilleng is hrd two undstnd wen u reed it. U schrijft immers niet alleen voor uzelf maar ook voor een lezer. En spelfouten stellen u in een slecht daglicht.

Geen spelfouten meer: Spellingcontrole met Ginger Software

De spellingcontrole van Ginger verbetert zelfs de ergste spelfouten met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Ginger corrigeert tikfouten, fonetische fouten, ernstige spelfouten en een verkeerd woordgebruik, op basis van de context van de zin. Spellingcontrole is nooit zo gemakkelijk en zo snel gegaan. U verbetert allerlei fouten met een enkele klik. De spellingcontrole van Ginger gebruikt een baanbrekende technologie, waarvoor octrooi is aangevraagd, om alle soorten fouten te verbeteren, ook de missers die andere spellingcontroles laten staan.

Succes met spelling: beter en sneller schrijven

De spellingcontrole van Ginger maakt schrijven sneller en makkelijker. U moet uw teksten niet meer door anderen laten nalezen. Gebruik de online spellingcontrole van Ginger om m uw teksten te controleren, of download de volledige toepassing. Ze omvat een grammaticacontrole, corrigeert een verkeerd woordgebruik en geeft u de mogelijkheid om uw teksten te beluisteren en van uw vergissingen te leren om ze niet te herhalen.
Laat u niet door de spelling in de weg staan. Gebruik voortaan de spellingcontrole van Ginger Software!

Copyright 2014 Ginger Software

Licentieovereenkomst voor eindgebruikers & privacybeleid  |  Sitemap