Online proeflezen

De meest geavanceerde proefleesdienst die u kunt vinden. Onmiddellijke feedback. Gratis.

Ga voor Ginger, het is gratis

Begin uw tekst nu te proeflezen.

Probeer Ginger gratis in alle toepassingen

Ga voor Ginger, het is gratis

Proeflezen met Ginger Software

Waarom proeflezen? Het is toch de inhoud die telt?

De inhoud is belangrijk, maar de manier waarop hij wordt gepresenteerd, zijn correctheid en coherentie, kunnen het oordeel van de lezers over een tekst (en dus ook over u) sterk beïnvloeden. Foutloos schrijven is vandaag de dag ontzettend belangrijk. Fouten stellen u in een slecht daglicht, zowel in een tekst voor de school als in een cv voor een sollicitatie of een e-mail naar een collega. Om fouten te voorkomen, moet u uw teksten proeflezen. Proeflezen is de laatste stap van het redactionele proces: de controle op vormfouten zoals vergissingen in de spelling, de grammatica en de leestekens. Het is een belangrijk onderdeel van het schrijfproces en u mag het niet overslaan. Proeflezen kan het verschil maken tussen een geslaagde verkoop of een verloren klant, een geslaagde of een mislukte sollicitatie, een cursus die wel of niet met succes wordt bekroond. Proeflezen is dus echt wel belangrijk.

Geen fouten meer: Proeflezen met Ginger

De proeflezer van Ginger gebruikt geavanceerde technologie om teksten met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid te corrigeren. De proeflezer omvat een spelling- en grammaticacontrole die een ruim gamma fouten opspoort, van eenvoudige tikfouten tot ernstige spelfouten, complexe fouten tegen de grammatica en een verkeerd woordgebruik. De proeflezer vindt en corrigeert fouten die traditionele tools missen. Proeflezen is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de unieke proeflezer van Ginger verbetert u allerlei fouten met een enkele klik. U zult snel merken dat het proeflezen veel sneller gaat.

Succes met grammaticacontrole: beter en sneller schrijven

De proeflezer van Ginger maakt schrijven sneller en makkelijker. U moet uw teksten niet meer door anderen laten proeflezen. Gebruik de online proeflezer om uw teksten te controleren, of download de volledige toepassing. Ze omvat de mogelijkheid om uw teksten te beluisteren, plus een volledig leerplatform, zodat u weet waarom u fouten hebt gemaakt en ze in de toekomst kunt voorkomen.
Ginger helpt u om uw teksten sneller en vlotter te proeflezen.. Zo houdt u meer tijd over voor inhoud en ideeën.
Laat u niet door fouten in de weg staan. Gebruik voortaan de proeflezer van Ginger Software!
Bekijk onze proefleesgids om meer te leren over proeflezen.

Copyright 2014 Ginger Software

Licentieovereenkomst voor eindgebruikers & privacybeleid  |  Sitemap