Online grammatica- en spellingcontrole

De meest geavanceerde grammaticacontrole die u kunt vinden. Onmiddellijke feedback. Gratis.

Ga voor Ginger, het is gratis

Start nu de grammaticacontrole van uw tekst

Probeer Ginger gratis in alle toepassingen

Ga voor Ginger, het is gratis

Grammaticacontrole met Ginger Software

Een correcte grammatica is belangrijk!

Zowel in de online als in de offline wereld is het belangrijk dat u zonder domme spelfouten, gebruiksfouten en grammaticale fouten schrijft. We weten allemaal dat communicatie cruciaal is voor het succes. In de bedrijfswereld is het moeilijk om zonder goede communicatievaardigheden een baan te vinden, hoe goed u ook bent in uw domein. In de academische wereld bestaat er een sterke correlatie tussen foutloos schrijven en betere resultaten. In de online wereld doen bloggers er goed aan om correcte, vlotte teksten te schrijven, zodat hun boodschap beter bij de lezers overkomt. Als u een online dienst levert, is een correcte, foutloze taal van cruciaal belang. Kortom, grammaticale en spelfouten stellen u altijd in een slecht daglicht.

Geen fouten tegen de grammatica meer: Grammaricacontrole met Ginger Software

De grammaticacontrole van Ginger corrigeert een uitgebreid gamma van fouten tegen de grammatica. De meeste tools die beweren dat ze de grammatica controleren, zijn niet in staat om de meeste spraakkunstfouten op te sporen, zodat veel blunders blijven staan. Vaak geven ze ook geen alternatieven voor de fouten die ze wel ontdekken. De grammaticacontrole van Ginger gebruikt baanbrekende technologie om spraakkunst- en spelfouten in zinnen te detecteren en ze met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid te verbeteren. Ginger vindt de blunders en verbetert ze, van enkelvoud/meervoudfouten tot de ingewikkeldste fouten tegen het gebruik van de tijden. Grammaticacontrole is nooit zo gemakkelijk en zo snel gegaan. Met een enkele klik verbetert u allerlei fouten, van spelfouten tot een verkeerd woordgebruik. Met de grammaticacontrole van Ginger Software gaan uw fouten nooit meer onopgemerkt voorbij.

Succes met grammaticacontrole: beter en sneller schrijven

Met de grammatica- en spellingcontrole van Ginger schrijft u sneller en makkelijker. U moet uw teksten niet meer door anderen laten proeflezen. Gebruik de online grammatica- en spellingcontrole van Ginger om uw teksten te controleren, of download de volledige toepassing. Ze omvat de mogelijkheid om uw teksten te beluisteren, plus een volledig leerplatform, zodat u weet waarom u fouten hebt gemaakt en ze in de toekomst kunt voorkomen.
Laat u niet door de grammatica in de weg staan. Gebruik voortaan de grammaticacontrole van Ginger Software!
Klik hier om meer te leren over de voordelen van online grammaticacontrole.

Copyright 2014 Ginger Software

Licentieovereenkomst voor eindgebruikers & privacybeleid  |  Sitemap